Община Варна няма да отпусне желаните пари на Спартак

На този етап Община Варна няма да гласува и отпусне желаните 500 000 лева, за да обезпечи Спартак до края на годината. Причините за това бяха назовани от адвокат Бранимир Балачев като член на УС на “соколите”.

Пропадна извънредното заседание на УС на Спартак (Варна)

"Говорил съм с колегите от групите общински съветници за отпускане на въпросната сума, но има пречка. Условието е с тези средства да не се разпорежда господин Иван Кирилов, тъй като той има задължения пак с дейности от миналото към клуба от порядъка на около 600 000 лева. Така ме информираха. Имаме много добра база в момента и добър отбор. Искаме да потърсим сериозен инвеститор, мощна финансова група, която да управлява и даде съответния тласък на клуба.

Що се касае до новия изпълнителен директор Иван Кирилов, не знам дали той изобщо има пълномощно да изпълнява тази длъжност. По скоро има дълг към съдилищата и може само да задълбочи кризата в клуба. Имаме мач срещу Берое с всички шансове да спечелим. Готови сме да се разплатим с играчите на части, ако все пак господин Павлин Николов откаже обещаното финансиране”, заяви Балачев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти