Павел Иванов: За мен Гунди е легенда!

Актьорът Павел Иванов, който играе главната роля във филма “Гунди - Легенда за любовта”, говори пред медиите преди премиерата на прожекцията. Той разкри кое е било най-трудното в снимачния процес и призна, че процесът по заснемане е променил него самия.

Хиляди фенове и гости влязоха в "Арена София" за премиерата на филма за Гунди

“Аз се надявам с нашия взаимен труд да успеем да променим животите на хората, а за моят собствен - нямам представа. Чувството беше на отговорност и желание на това, което направим, да бъде прието и да бъде една частичка от истината за господин Аспарухов. Интересни бяха изключително много неща. Едно от най-трудните неща за мен беше футболните изпълнения. Вълнувам се страшно много. Вълнението в мен е не по-голям и по-малко отколкото на всички останали в залата.

Предизвикателствата, нека да ги наречем любовните моменти, бяха много. За мен безценното беше 6-годишната предварителна подготовка.

За любов говорим, а за какво друго да говорим, ако не за любов? Знам едно - със сигурност този филм промени мен. А дали ще промени зрителите и киното, предстоите да разберем. За мен Гунди е легенда”, заяви актьорът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти