Александър Везенков: Всички искат да ни победят

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков се завърна с гръм и трясък в гръцкото първенство. Крилото завърши с 25 точки и 9 борби за успеха над Лаврио с 93:75. “Червено-белите” имаха доста проблеми със своя съперник, като Везенков не беше доволен от играта на отбора си.

Везенков изригна на старта на сезона в Гърция

„Поздравления за Лаврио. В рамките на 32 минути те играха с много енергия и вложиха страст. Не подхождаме достатъчно твърдо. Можем да вкарваме по 93 точки в гръцкото първенство. Трябва да играем здраво от началото до края, да контролираме темпото и да се концентрираме върху отделните мачове. Нито един мач няма да е лесен, всички искат да ни победят, заедно с Панатинайкос. Представянето ни през първите 30 минути беше недопустимо.

Гладни сме и искаме да спечелим всички трофеи. Трябва да сме по-концентрирани, сега срещу Жалгирис е нужно да покажем по-добро лице. Изглежда, че не сме сработени, но това не трябва да е така. Важното е да си пазим домакинското предимство и да печелим колкото се може повече мачове.

„И срещу Фенербахче също не бяхме достатъчно твърди. Трябва да работим върху сработването между нас и това всеки да си разбира ролята. Поздравявам Лаврио, но трябва да обърнем внимание на нашата игра, да бъдем честни един към друг и да продължим напред”, сподели Везенков.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти