Интригуващ двубой на "Коритото"

Спартак (Варна) и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига. Сблъсъкът на "Коритото" е от 17:30 часа и ще бъде ръководен от Иво Андреев.

"Соколите" влизат в днешната среща след успех над Септември (1:0), докато гостите са в серия от шест поредни мача без победа. Именно незадоволителното представяне на "железничарите" доведе до треньорска рокада и Антон Велков зае мястото на доскорошния наставник на отбора Иван Колев.

В Спартак също имаше трусове, след като Кириякос Георгиу беше принуден да напусне. Начело на тима застана Иван Цветанов и под негово ръководство варненци се завърнаха на победния път, като преди това бяха записали две равенства и една загуба, дошла в дербито с Черно море (0:2).

Бъдещето на домакините остава неясно, тъй като собственикът на клуба Павлин Николов обяви, че именно след двубоя с Локо (София) ще се оттегли. Новото ръководство ще има задачата да намери подходящия треньор, който да продължи развитието на отбора.

Официално: Спартак (Вн) ще има нов президент, настоящият бос се оттегля до дни

Добрата новина в лагера на "соколите" е завръщането на Ангел Грънчов, който трябваше да изтърпи наказание в последния кръг заради натрупани картони. Очаква се Па Конате, който лекуваше контузия, също да бъде готов за срещата.

Официално: Антон Велков се завърна начело на Локо (Сф)

Локомотив (София) няма сериозни кадрови проблеми и Антон Велков ще заложи на всичко най-добро, с което разполага, в търсене на успешен старт.

СПАРТАК (ВАРНА) - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)

СЪДИЯ: Иво АндреевСТАДИОН: "Спартак", ВарнаНАЧАЛО: 17:00 часа

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти