Исак и Уилсън се завръщат за Нюкасъл след паузата

Контузените нападатели на Нюкасъл Александър Исак и Калъм Уилсън ще се завърнат в игра след паузата за националните отбори, потвърди мениджърът на “свраките” Еди Хау. Това означава, че в утрешното гостуване срещу Евертън атаката вероятно отново ще бъде водена от Антъни Гордън, който е бивш играч на “карамелите”. Така беше и преди седмица при равенството срещу Манчестър Сити.

“Александър Исак няма да играе и утре, но се надяваме да се завърне след паузата а националните отбори. Същото важи и за Калъм Уилсън. Потенциално това са добри новини, защото двамата са много важни за нас.

Седмицата бе добра. Отборът игра със сърце срещу Ман Сити и показа на какво сме способни като тим. Мачът с Уимбълдън бе друг тип, но беше важен резултатът и ние продължихме напред.

Когато и да гостувате на Евертън, това ще бъде труден мач. На терена се получава усещането, че феновете участват от самото начало, тъй като са много близо до игрището. Много е важно как ще започнеш на този стадион. Искаме да си извлечен поуки от последното ни гостуване на Фулъм. Направихме това срещу Манчестър Сити”, заяви Хау на днешната си пресконференция.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти