ЦСКА - София няма право на грешка срещу Септември

ЦСКА - София се завръща на националния стадион "Васил Левски" с домакинство на Септември. Столичният сблъсък от 11-ия кръг на efbet Лига е от 17:30 часа и ще бъде ръководен от Стоян Арсов.

Двата отбора са разделени от 3 точки в класирането, като "червените" заемат 11-о място, а тимът на Николай Митов е предпоследен. И ЦСКА - София, и Септември значително подобриха представянето си в последно време и това дава повод за оптимизъм сред феновете.

След пристигането на Александър Томаш днешните домакини записаха две победи и едно равенство, което дойде преди седмица на "Тича". Сега обаче привържениците ще очакват от своите любимци задължителен успех над новака в елита, който да изкачи отбора по-напред в таблицата.


Томаш: Ако си мислим, че сме голяма работа, ще имаме проблем

Преди загубата от Спартак (Варна) в последния кръг септемврийци постигнаха две победи и едно равенство. Митов иска от футболистите си отново да покажат добро лице, за да си тръгнат с точка или три от националния стадион.

Митов: Не може да не вкараш и да очакваш да спечелиш

Със сигурност един от големите козове на гостите е юношата на Левски Борислав Рупанов, който ще има допълнителна мотивация срещу този съперник. 20-годишният нападател, намиращ се в страхотна форма, реализира 3 гола в последните 4 срещи на тима.

Очаква се в състава на ЦСКА - София да има няколко промени. Томаш възнамерява да започне с двама нападатели от първата минута - Годуин Коялипу и Аарон Исека. До момента вторият влизаше като смяна на национала на ЦАР, но се понрави с изявите си срещу Черно море и е много вероятно той също да започне като титуляр.

"Червените" ще атакуват Септември с двама нападатели

Възможно е в стартовата единайсеторка място да намерят още Иван Турицов, Илиан Илиев и Тобиас Хайнц.

ЦСКА - СОФИЯ - СЕПТЕМВРИ

НАЧАЛО: 17:30 часаСЪДИЯ: Стоян АрсовСТАДИОН: "Васил Левски", София

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти