"Лъвовете" обявиха програмата си за мачовете с Люксембург и Северна Ирландия

Националният отбор на България ще започне подготовката си за предстоящите мачове с Люксембург и Северна Ирландия в неделя (6 октомври). В понеделник (7 октомври) селекционерът Илиан Илиев и един футболист ще застанат пред медиите в 17:10 ч. в Национална футболна база "Бояна". Двайсет минути по-късно (в 17:30 ч.) започва тренировката на "лъвовете", като първите 15 минути от нея ще бъдат открити за журналисти.

В петък (11 октомври) в 17:30 ч. националите ще направят своята официална тренировка на стадион "Христо Ботев" в Пловдив преди мача с Люксембург, като отново първият четвърт час ще е отворен за журналисти. Половин час по-рано (в 17:00 ч.) Илиан Илиев и един футболист ще дадат пресконференция. Преди нейното начало представителите на медиите ще може да получат и своите акредитации.

Илия Груев отпадна от състава на България - ето кой ще го замени

В 18:00 ч. започва и брифингът на гостите от Люксембург. В 19:00 ч. пък стартира официалната им тренировка, като първите 15 минути също ще са открити за медиите.

Националният отбор на България ще замине за Белфаст с чартърен полет от Пловдив в 10:00 ч. в понеделник (14 октомври). Същия ден в 21:00 ч. българско време ще се проведе и пресконференцията на "лъвовете" на стадион "Уиндзор Парк", а в 21:30 ч. започва официалната тренировка.

Илиан Илиев обяви пълния състав на България за мачовете с Люксембург и Северна Ирландия

Селекцията на Илиан Илиев ще се завърне в България в сряда (16 октомври), около 16:00 ч. на летище "София".

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти