Любо Пенев: Няма да имаме лесни мачове, особено когато се налива напрежение в съблекалнята

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев разясни, че напрежението в съблекалнята влияе лошо на футболистите, а оттам и на пердставянето на отбора, който загуби днес с 0:2 домакинството си срещу Крумовград.

"Не е лесно, разбира се. Няма да имаме лесни мачове, особено когато се налива напрежение в съблекалнята. Колкото и да ни е трудно, трябва да излезем максимално концентрирани. Трябва да се опитаме да не влияят тези старанични фактори, но те влияят. Това не е оправдание за днешната загуба. Много брак в подаванията, не шутиираме, първата топка е много важна.

Не искам да правя повече коментари, това да е фокусът от моя страна. Трябва да изчистим тези футболни грешки, които не са малки. В никакъв случай няма да имаме лесни мачове. Това е много ясно и го разбирам. Обичам футбола и професията си. Харесвам си отбора, но всичко с времето си - работа, работа, диалог.

Загубихме точки, които искахме да бъдат в нашия актив. Абсолютна подкрепа от феновете за отбора, което е много важно. Първи сме треньорският щаб, който подкрепя играчите, след това подкрепа на феновете. Благодаря на тези хора, които продължават да идват на мачовете", завърши Пенев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти