Локо (София) ще се опита да излезе от кризата срещу Хебър

Локомотив (София) и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу друг в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадиона в “Надежда” стартира в 17:30 часа, а главен рефер ще бъде Мартин Великов.

И двата тима не се намират в най-добрата си форма и към момента са в долната половина на таблицата. Домакините от София са в серия от шест поредни мача без успех, като имат на сметката си и две поредни загуби. През изминалата седмица Локомотив отстъпи на Лудогорец (0:2), а преди това падна и от ЦСКА - София с 0:3. Така “железничарите” са с голова разлика 0:5 само за последните си две срещи.

Бивш треньор на Левски се завърна изненадващо в българския футбол

Последната победа на Локомотив дойде срещу Черно море на 4 август у дома. Към момента отборът е 12-ти в класирането с 9 точки след 9 изиграни мача.

Хебър от своя страна е последен в таблицата с едва пет точки. Гробарите имат само една победа от началото на сезона, дошла след успеха над Берое в първия ден от септември месец. След това пазарджиклии направиха зрелищно равенство с Локомотив (Пловдив) (3:3), а миналата седмица загубиха от Септември с 1:2.

Хебър няма победа над днешния си опонент от два мача насам. Последните два двубоя между тези противници се играха в Пазарджик и Локомотив се наложи веднъж с 1:0 и веднъж с 2:0. Интересното е, че предишният мач, играл се на в София, завършва с успех на Хебър (1:0).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти