Заги: Бях и преди начело, ще съм и следващия мач - това ли е най-интересното?

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след поражението от Лудогорец в efbet Лига. "Белите" паднаха с 0:1 от шампионите в столичния квартал "Овча купел".

Лудогорец измести Левски от върха след икономична победа на "Овча Купел"

"Всичко, което се случва и всички резултати са абсолютно заслужени. Опитвахме се да направим нещо в днешния мач, това са футболистите, с които разполагаме. Благодаря им за всичко, което са направили през цялото време. Надявам се да успеем да излъжем Левски в следващия мач и да спечелим евентуално точки, това е много тежък мач за нас. Много трудно положение, гледаме напред и вярваме в това, което правим.

Захари Сираков: Работя си като постоянен треньор, давам максимума

Всички сме наясно Лудогорец с какви футболисти разполага, силен противник, това е положението. Няма да сме скоро в пълен състав, сигурно две-три седмици. Семедо? Ще видим, той е на проби тук. Бях и преди начело на Славия, сега съм, ще съм и следващия мач. Не виждам какво търсите с такива въпроси, това ли е най-интересното, лошите неща? Или футболът и играта? Заради това живеем в такъв свят", каза бившият национал на България.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти