Рабио разкри кой го е убедил да премине в Марсилия

Новото попълнение на Марсилия Адриен Рабио пристигна в града, за да сложи подписа си под договор с френския гранд. Бившият халф на Ювентус беше посрещнат от над 500 фенове, които скандираха името му и обидни възгласи, насочени срещу Пари Сен Жермен.

Рабио е юноша на парижани и игра за тима до 2019 година, когато отказа да поднови контракта си и премина като свободен агент в Ювентус. Историята се повтори това лято и французинът си тръгна от Юве без трансферна сума.

Рабио беше придружаван от майка си Вероник, която е и негов личен агент. Халфът сподели и как се е стигнало до решението да подпише с ОМ.

“Усещането е невероятно! Тези фенове ме карат да се чувствам специален. Истинска лудост. Знам, че и семейството ми е доволно. Това ми дава желание да играя и да печеля. Казаха ми, че 500 души ще ме посрещнат. Не съм очаквал такова добро настроение, толкова топлина”, заяви Рабио.

“Сделката не беше лесна. След като обаче спортният директор Мехди Бенатия ми представи подробно проекта и говорих с треньора Де Дзерби, приех. Има страхотна атмосфера, стадиона, публиката, която живее с футбола. Целта е да печелим и да се класираме за Шампионската лига, обясни френският национал.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти