Роналдо посочи кой е най-добрият измежду звездите на Ман Юнайтед и Реал М от близкото минало

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо публикува поредния си любопитен видеоклип, откакто създаде своя канал в YouTube наскоро.

Във въпросното видео нападателят на Ал-Насър беше интервюиран от бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд. Ролята на легендарния защитник беше да изрежда звезди на “червените дяволи” и Реал Мадрид от този век, докато Роналдо, който е бил съотборник с почти всички от тях, трябваше да определи кой измежду тях е най-добър. В началото на изброяването Кристиано посочи Пол Скоулс като по-добър от Гари Невил, Оле Гунар Солскяер и Карлос Тевес, след което предпочете Дейвид Бекъм пред великия английски полузащитник. Впоследствие португалският национал избра Бекъм пред Анхел Ди Мария, но дойде ред на Райън Гигс, който спечели “дуела” с легендарното английско крило на Юнайтед и Реал Мадрид.

Славният уелсец дълго време се задържа като номер 1 в класацията на CR7, след като получи неговия вот в съревнованията със Серхио Рамос, Пепе, Хавиер Ернандес - Чичарито, Марсело, Чаби Алонсо и Тони Кроос. В крайна сметка обаче Роналдо посочи Карим Бензема като по-добър от Гигс. Въпреки това той не се поколеба да избере Килиан Мбапе пред опитния френски нападател, след което предпочете Фърдинанд пред новата “деветка” на “лос бланкос”. И накрая настъпи най-любопитният момент, в който Кристиано трябваше да реши кой е по-добър измежду себе си и интервюиращия го някогашен бранител. Роналдо избра да изрази своето уважение към Фърдинанд и назова неговото име, с което приключи и изброяването на популярните футболисти.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти