Уест Хам “краде” трансферна цел на Ювентус

Уест Хам е на път да “открадне” така желания от Ювентус централен защитник на Ница Жан-Клер Тодибо, пише трансферният експерт Фабрицио Романо. Англичаните са предложили за 24-годишния бранител да го вземат под наем със задължителна опция за закупуване за 40 млн. евро, както и процент от бъдеща негова продажба, като предложението е било прието от френския клуб.

Вчера стана ясно, че капитанът на Уест Хам Курт Зума почти сигурно напуска в посока ОАЕ, и от “чуковете” реагираха своевременно, като смятат да привлекат друг французин в сърцето на защитата и това е именно Тодибо.

Френският централен защитник дълго време бе свързван с Ювентус, но клубът му Ница така и не прие предложението на “бианконерите”, което е било за по-малко пари. Така от Уест Хам реагираха с нова оферта и целта на англичаните е колкото се може по-бързо Тодибо да премине задължителните медицински прегледи.

През миналия сезон бранителят изигра 33 мача за отбора си, в които даде 3 асистенции. Уест Хам пък продължава да е изключително активен на трансферния пазар.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти