Ман Юнайтед започна преговори с Монако, интересът на ПСЖ към Санчо може да върне надеждите за Угарте

Манчестър Юнайтед е стартирал първоначални преговори с Монако за евентуален трансфер на халфа Юсуф Фофана. “Червените дяволи” са искали да разберат срещу какви условия могат да привлекат 25-годишния френски национал. Още вчера “Скай Спортс” обяви, че от “Олд Трафорд” за момента са се отказали от идеята да привлекат Мануел Угарте от Пари Сен Жермен заради високата цена, която парижани са поставили на уругваеца. Вследствие на това Юнайтед веднага е започнал да проучва други възможности.

Паралелно със запитването за Фофана 20-кратните шампиони са са се свързали с Бърнли, за да питат за халфа Сандер Берге. Мартин Субименди от Реал Сосиедад и Софиан Амрабат, който през миналия сезон игра под наем на “Олд Трафорд”, също са варианти.

Според “Мирър” Юнайтед и ПСЖ обаче вече преговарят за евентуална размяна на Джейдън Санчо и Угарте. Парижани искат бившия играч на Борусия (Дортмунд), който е оценяван на около 40 милиона паунда. Цената, която пък френският клуб е поставил на Угарте, е 51.4 милиона паунда.

В добавка към темата за обновяването на халфовата линия на “червените дяволи” “Скай” информира, че Фулъм се отказва от Скот Мактоминей. Лондончани отправиха две оферти за шотландеца, втората от които бе за 20 милиона паунда. Те бяха отхвърлени, но според информацията Фулъм няма да отправя ново предложение.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти