Божинов раздава автографи и се забавлява със световни шампиони

Бившият национал Валери Божинов се забавлява в Италия с популярни футболисти и треньори от калчото. Той бе поканен за специален турнир по плажен футбол в Джулианова, в който взеха участие световните шампиони Масимо Одо и Марко Амелия, бившите национали на Италия - Симоне Пепе, Давиде Ди Микеле, както бразилецът Джеда, Мауро Миланезе, Франческо Флаки, Даниеле Портанова и други бивши играчи на Лече, бяха събрани от Морис Кароциери.

Участие в шоуто взеха и треньорите Серсе Козми, Валтер Новелино, Стефано Колантуано, както и различни популярни личности на Апенините. Божинов, който все още държи рекорда за най-млад чужденец дебютирал в Серия "А", бе във вихъра си, като се снима с много фенове, а имаше и дошли специално заради него привърженици на Ювентус и Верона, които получиха освен снимка и личен автограф на фланелка със съответните отбори.

Бившият футболист прекара близо 11 години от своята кариера в професионалния футбол на Италия, като е обличал екипите на Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма, Верона, Виченца, Тернана, Пескара. По едно време на плажа Божинов влезе и в ролята на диктор и подканваше публиката да аплодира Козми, който се изживяваше като Ди Джей.

Отборът на Божинов загуби финала, но това не помрачи ни най-малко настроението му и бе сред най-активните и на специалната вечеря след събитието.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти