Христомир Каросеров надделя в първата ММА битка на Max Fight 59

Христомир Каросеров победи Калин Железов с единодушно съдийско решение в първия ММА двубой на бойната галавечер MAX FIGHT 59.

Каросеров успя да разклати съперника си в първия рунд с хубави боксови комбинации. Бургазлията стоеше по-добре в стойка и успяваше да защити опитите за поваляне на съперника.

Железов бе разклатен отново във втората част и попадна в лоши за него позиции на земята, но за кратко време. Варненецът успя да обърне ситуацията в соя полза и записа време в негова полза в доминантна позиция. Каросеров успя да се изправи и да нанесе няколко удара в стойка, но бе повален отново и завърши втория рунд на гърба си. 

Състезателят на “GFTeam Bulgaria” прати опонента на земята си с коляно в брадичката и оттам доминацията му започна. Носителят на син колан по бразилско жиу-жицу смени доминантните позиции маунт и гръб и накрая се опита да завърши битката с две последователни задушаващи техники. Железов показа отлична защита и успя да се изправи на краката си. Състезателят на варненския “Десант” даде всичко от себе си, за да обърне хода на двубоя, но без успех.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти