Бащата на Мбапе закупи над 100 фланелки на сина си, след което беше ескортиран с полиция от “Бернабеу”

През последните дни настъпи голямо вълнение сред привържениците на Реал Мадрид, които масово се впуснаха да закупуват фланелки на тима с името и номера на най-новото звездно попълнение на клуба, а именно Килиан Мбапе.

Бялата фланелка на Мбапе подлуди феновете на Реал Мадрид

Изглежда, че сред тях е бил и бащата на френския нападател Вилфрид Мбапе, който се сдобил с голямо количество фланелки на “Кралския клуб” с №9 и името на своя син в деня на представянето му като футболист на мадридчани. Потребителят в ТикТок goparis2024 качи видео от официалния клубен магазин на “Сантиаго Бернабеу”, на което се вижда Мбапе-старши. Според автора на клипа бащата на футболиста е закупил над 100 фланелки на 25-годишния голмайстор. В края на видеото също така има кадри, в които таткото на Мбапе е ескортиран от полиция, като посочената причина е, че той е бил разпознат от редица фенове в магазина.

По-късно испанският журналист Хосе Падийя уточни, че въпросните фланелки са били раздадени на децата от фондацията на Килиан, които присъстваха на вчерашното му представяне на “Бернабеу”.

Още от Футбол свят

Виж всички