Милър-Макинтайър с мотивиращо послание след трансфера си в Звезда

Новото попълнение на Цървена звезда Коди Милър-Макинтайър сподели мотивиращо послание на профила си в “Инстаграм” след своя трансфер в Цървена звезда. Българският национал заяви, че целта му е да вдъхновява хората, борещи се за това, което вярват

“Докато минавах през провалите, аз никога не загубих вяра. Каквото и да се случваше, аз никога не загубих вяра. Моята цел в живота е да вдъхновявам хората, борещи се за това, в което вярват. Това е история за вярата в себе си, независимо от обстоятелствата. Мактуб, вече е написано в звездите. Нашата работа е проста. Без значение от обстоятелствата, без значение как се чувстваме, ние просто трябва да се събуждаме всеки ден и да се борим с това, с което разполагаме. Давайте 100% от себе си ежедневно и с времето работата ви ще ви се отплати. Ако си си помислил да се откажеш днес, НЕДЕЙ! Вашата благословия може да пристигне утре. - Съобщение от Вълха”, написа Милър-Макинтайър.

Към публикацията Милър-Макинтайър прикачи и колаж с всички свои отбори до момента, като интересното бе, че той тагна на поста всички освен Партизан. 

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти