Сираков: Всяка година в канала отиват пари от страшна любов! Ивков беше адски маловажен

Собственикът на Левски Наско Сираков говори по актуални теми, свързани със "синия" клуб. Шефът на 26-кратните шампиони говори за Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, както и за глобите, които клубът плаща всяка година.

Сираков: Левски вече е на друго ниво, думата "фалит" е далеч в миналото

"Аз приключвам с всеки един треньор, който в сегашния момент не води Левски. Приключвам не в буквалния смисъл на думата, но за мен е некоректно да обсъждам треньор, който в момента води отбор извън България и не е в Левски. Мисля, че не е редно и бивши треньори да обсъждат настоящата ситуация в клуба. Това е въпрос на разбиране", каза легендарният голмайстор пред "Мач Телеграф".

Левски даде подробности за представянето на отбора преди старта на сезона

"Има ли шанс един ден да се разберем със Стоилов и да се върне в Левски? Въобще не съм се замислял на тази тема. По простата причина, че той си тръгна, според мен, без никаква причина от Левски. Затова казах, че този случай за мен е приключен. В неговите очи Ивков е бил много важен за клуба, но в моите Иво Ивков бе адски маловажен, а това е водещото и важното", продължи мажоритарният собственик на "сините".

Станислав Генчев пусна "сините" в почивка

"Настояват да върна акциите в клуба. Какво означава това?! И какво, връщам акциите в клуба и се отказвам от тях, а те с техните 10% почват да управляват Левски... Защо трябва те да го управляват. Мога да намеря много по-сериозни хора от агитката, които да управляват клуба", каза още Сираков.

Клемент Икенна направи първа тренировка с Левски

"Сигурно те много обичат Левски, но изключително много се съмнявам, че могат да го обичат повече от мен. Да ми обясняват, че те са Левски, а аз - не. Аз съм дал 40 години от живота си за клуба. По начина, по който се държат, те наистина пречат на клуба и то в момент, в който сме изплували от дупката, където бяхме. През миналата година платихме над половин милион лева глоби и искат да ме убедят, че това е от голяма любов... Това е 1/3 от парите, които дължим на общината. Тези пари отиват всяка година в канала от страшна любов", завърши шефът на Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти