Спечели лична среща с Лука Модрич или Букайо Сака с играта на Snickers до 31 юли

Хърватския капитан Лука Модрич и звездата на Арсенал Букайо Сака се съюзиха в един отбор за Евро 2024 в новата игра на Snickers, която предлага уникална възможност за футболните запалянковци.

До 31 юли всеки може да се включи в томболата за голямата награда: индивидуална среща и 20-минутна игра на терена с любимия си играч – Модрич или Сака.

Регистрирайте се бързо и лесно на сайта на Snickers ТУК, където можете да участвате веднъж на ден до 10 пъти през целия период на играта. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип сред всички участници през септември, като имат право да вземат със себе си и придружител.

И защото знаем, че „Не си ти, когато си гладен“ и всеки прави грешки, новата кампания на Snickers цели да помогне на футболните фенове да се върнат обратно в играта. За да се убедите, че дори и големите звезди си вкарват „автоголове“, гледайте видеото с двамата голмайстори, които оценяват най-големите футболни гафове:

Snickers, част от Mars, Inc., се асоциира с футбола в Европа вече повече от 30 години с множество успешни активности, включително партньорства с футболните легенди Пеле и Роналдо, както и с мениджъра на Ливърпул – Юрген Клоп.

Още от Футбол свят

Виж всички