Александров: Защо жребият да е неприятен? Пожелавам успех на Лудогорец в евротурнирите

Техническият директор на ЦСКА - София Михаил Александров заяви след днешния жребий за новия сезон, който отреди на неговия отбор да стартира с гостуване на шампиона Лудогорец, че няма значение кога ще се срещнат двата отбора - в първия или последния кръг.

Също така Александров пожела успех на разградчани в евротурнирите и добави и намекна, че ако “орлите” поискат отлагане на срещата заради двубоите в ШЛ, то ЦСКА - София ще се съгласят.

Лудогорец срещу ЦСКА - София още в първия кръг на efbet Лига, столично дерби за Левски

“Защо жребият да е неприятен? Каква е причината да е неприятен? Дали ще се срещнем с Лудогорец в първия или последния кръг - няма никакво значение. По-важно е да се концентрираме в това как ще си свършим работата на терена”, каза Александров.

“Не мисля, че се чувствам неудобно. Напротив. Чувствам се в доста свои води. Работата върви усилено, да не кажа денонощно, но доста часове. Надявам се да видя резултати от тази наша работа. Очаквайте със сигурност входящи и изходящи трансфери. Нека не казваме нещо, което не е станало. Със сигурност не искаме да бързаме в този тежък момент за отбора. Смятам, че ще вземем най-правилните решения”, допълни техническият директор на “червените”, след което коментира по следния начин дали ЦСКА - София ще се съгласи на отлагане на мача, ако Лудогорец поиска това.

“Нека се стигне до такова нещо. Пожелавам успех на Лудогорец в евротурнирите. Ще коментираме, ако се стигне до такова нещо. Редно е да направим така, че български отбор да играе в Европа”, завърши Мишо Александров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти