Страхотна красавица подкрепя Григор в Париж

Григор Димитров и Ализе Лим за пореден път дадоха повод да се говори за тях като за нещо повече от добри приятели. Бившата френска тенисистка, а сега коментатор за “Евроспорт”, се появи на трибуните на “Ролан Гарос” за мача му с Хуберт Хуркач от осминафиналите на турнира.

Лим бурно аплодираше и подкрепяше Гришо и не остана незабелязана за камерите, които на няколко пъти запечатаха широката усмивка върху красивото й лице, докато най-добрият български тенисист даваше интервю на Матс Виландер на корта след мача.

Тя имаше защо да бъде щастлива, тъй като Григор Димитров игра страхотно и отстрани поляка Хуберт Хуркач със 7:6(5), 6:4, 7:6(3), класирайки се за първи път в своята кариера в Топ 8 на Откритото първенство на Франция.

"Имах нужда от тази енергия, бяхте страхотни, обърна се Григор към публиката. - Винаги съм искал да стигна до тази прословута втора седмица в Париж. Най-накрая мога да кажа: “Направих го!”.

Григор Димитров и Ализе Лим имат дълго и сърдечно приятелство. Двамата се познават още от периода, когато бъдещият №3 в света се подготвяше в академията на Патрик Муратоглу в Париж. Впоследствие французойката спря с тениса, но вече е репортер и коментатор за различни телевизии и с Димитров често се засичат по турнири. През годините двамата дори често са били спрягани за гаджета. Преди месец и половина чаровната французойка, която има виетнамска жилка в рода си, и най-добрият български тенисист отидоха заедно на парти на принц Албер II.

Както е известно, последната официална приятелка на 33-годишният хасковлия бе румънският модел Мадалина Геня. Двамата обаче се разделиха преди няколко месеца и оттогава Григор не е афиширал публично връзка с друга жена. Ализе Лим от своя страна доскоро споделяше живота си с четирикратния шампион на НБА Тони Паркър. Тяхната любовна история продължи 3 години, но приключи на 8 февруари. Преди това тя имаше връзка с френския плувец Флоран Маноду.

Григор и сексапилната Ализе Лим отново заедно
Григор Димитров се изповяда пред Ализе Лим
Стара тръпка на Григор свали дрехите

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти