Вальо Илиев: Болно ми е, не знам какво да кажа

Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев обяви, че е със смесени чувства след победата над ЦСКА - София с 2:0, която прати отборът му в Лига на конференциите.

Ново фиаско! ЦСКА 1948 отне титлата, а сега и Европа на ЦСКА - София, голям скандал и бой на стадиона

"Ако трябва да бъда максимално честен, са смесени чувствата. Не искам да влизам в конкретика. Видяхме колектива и това ни донесе много позитивни резултати, не само в този двубой. Колективът е изключително важен. Съумяхме за много кратко време да го направим. Млади и опитни намериха общ език.

Мачът беше доста динамичен, на добро темпо. Съумяхме да отбележим първи гол, а след това втория ни даде спокойствие. Можеше да отбележим и още. Този отбор ще израства с всеки изминал мач.

Свидетел съм всеки един ден какви лишения и труд полагат щаба и отбора.

Кото цяло не е тайна, че искаме да даваме път на млади момчета с потенциал и качества. Така ще продължаваме. Имаме нужда и от всеки един от опитните играчи, които са в момента. Благодаря на тези опитни футболисти. Без тях нямаше да се справим", каза Илиев, който завърши с:

"Болно ми е, че тези неща се случиха. Не знам какво да кажа", коментира Вальо Илиев по повод мелетата в края на срещата, когато феновете от сектор "Г" навлязоха на терена.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти