Костов: Няма смисъл да отговарям на сантименти, оставям много добър отбор

Наставникът на Левски Николай Костов обяви след победата над Крумовград с 1:0, че оставя много добър отбор на своя наследник.

"Доволен съм от играта, победата и характера на играчите. Имахме пълен контрол, дадохме малко възможности дори за начало на атаките на противника. Имахме контрол и при втора топка. Нашият отбор започва да се усъвършенства за този тип игра. Нямаме реална представа за разстоянията, няма смисъл да говорим за тактиката и как сме противодействали на противника.

Левски удари инфарктно непобедимите от Крумовград в исторически за българския футбол мач

Винаги сме били крайно мотивирани. Въпросът е, че в някои игри не ни се получава. Имали сме трудни периоди с липса на играчи. Сега сме в пълен състав. Има такива периоди, в които настъпва умора", разясни Костов.

"По-добре да не отговарям на такива въпроси, защото това са сантименти и безмислени", отговори треньорът на въпрос дали съжалява, че е поел "сините".

"Смятам, че съм оставил много добър отбор с много добри млади играчи, които нямаха опит, но през втория полусезон набраха достатъчно мачове. Оставил съм добър отбор", завърши изказването си Костов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти