Отбори от Турция, Гърция и Словения със сериозен интерес към Иван Дюлгеров

Националният вратар на България Иван Дюлгеров ще има нов отбор от лятото. Оферти към него са постъпили от Турция, Гърция и Словения, твърди "Труд". Не е изключено в края на кампанията да има и други предложения.

Стражът напуска Черно море след 8 години на стадион "Тича". Юношата на "моряците" е с изтичащ договор и няма да го поднови, тъй като силният сезон в efbet Лига е на път да му донесе трансфер зад граница. Въпреки отказа да парафира с клуба, старши треньорът Илиан Илиев ще разчита на него до последно в битката за Европа.

На "Тича" търсят нов вратар за заместник на Дюлгеров

Запитвания има и от България, но Дюлгеров е решен да направи следващата крачка в своята кариера. През настоящия сезон той пази във всички 30 кръга от редовния сезон, записвайки 12 "сухи мрежи" и допускайки 25 попадения. През есента записа и мач №100 с екипа на Черно море при нулевото равенство с Локомотив (София) в "Надежда".

За България пък изигра общо 5 срещи от дебюта си през юни миналата година. През зимата от родния вратар се интересуваше чешкият гранд Спарта (Прага), където преди години бе продаден Мартин Минчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти