"Червени" шефове: Нека не разплакваме нечия майка

Изпълнителните директори на ЦСКА - София Филип Филипов и Стоян Орманджиев излязоха с обръщение до "червените" фенове. Публикуваме написаното без редакторска намеса:

"Армейци, Предстои ни Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Двубой, който всеки футболен фен, независимо от клубната си принадлежност, очаква с нетърпение. Битка, която десетилетия наред придава смисъл на българското първенство. Мач, заради който много малки деца са ставали големи футболни фенове. Докато всички очи са вперени в случващото се на ст. „Васил Левски“, нека бъдем за пример. Подкрепата ви е безрезервна, хореографиите – за пример, страстта – истинска.

Така, както трябва да бъде. Но нека ограничим изразяването на любовта си към любимия отбор до позволените средства. Апелираме с цялата си вяра в разума на „червената“ публика да не се хвърлят застрашаващи живота ракети и бомби. И тъй като историята помни - нека не тежи на съвестта ни пострадал фен, нека не разплакваме нечия майка, нека не отказваме децата от магията на футбола. Феновете ни са доказвали, че могат да проявяват мъжество и без непозволени средства. Нека го направим отново. На стадиона място за агресия няма. Всички сме хора, всички сме българи!Благодарим ви, „армейци“!С признателност,Филип Филипов, изпълнителен директорСтоян Орманджиев, изпълнителен директор".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти