Светльо Петров: И късметът не иска явно да е на наша страна

Наставникът на Етър Светослав Петров даде мнението си след загубата с 0:3 от Левски във Велико Търново. 

"За мен и късметът не иска явно да е наша страна. Мисля, че ситуацията е за корнер, но след това имаше рикошет, топката отиваше в ръцете на вратаря. Това са ни възможностите, няма какво. Опитахме да се борим и през първото, и през второто полувреме, но това са ни възможностите. Ние допускаме гол в 49-ата минута, това не може да е от умора. Ментален е проблемът, най-нормалното нещо е в негативна серия да има загуба на увереност, да се разклащаме от някоя грешка.

Левски се върна към победите след наказателна акция в Търново

Най-вече футболистите трябва да осъзнаят, че само с желание може да се обърне зарът. Имахме много ситуации, в които бяхме плахи. Когато се натрупа поредица от грешни решения, нормално футболистите да са разклатени. Със сигурност идват мачове, в които победа или загуба ще наклонят везните в едната или другата посока, но има по-сериозни неща, които да оправяме.

Искрено се надявам да има промяна в българския футбол, в последните години всеки коментираше и говореше това, искрено се надявам да се случи. Ако продължаваме по същия начин, нищо добро не ни чака", каза бившият полузащитник на ЦСКА.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти