Ботев и Пирин готвят бартер?

Ръководствата на Ботев (Пловдив) и Пирин (Благоевград) обмислят размяна на футболисти, пише BgDerby.com. Шефовете на "жълто-черните" са опипали почвата около младока Андрей Йорданов. Подвизаващият се по левия фланг футболист се е понравил на спортно-техническия щаб на "канарчетата". Първоначално пловдивчани са искали да подпишат предварителен договор с 22-годишния кюстендилец от лятото. 

Предвид финансовата криза в Пирин, ръководството на "орлетата" е поискало бартер. Благоевградчани желаят да си върнат Мохамед Брахими. Французинът е един от най-добре платените футболисти на Ботев, но няма игрови минути от над 9 месеца, заради тежка контузия. В отбора си старши треньорът на "жълто-черните" Душан Керкез има четирима флангови играчи, които използва на крилата. 

Самуел Акере, Емануел Уме, Фаустас Степонавичус и Кристиян Колев. Освен това се очаква и новата придобивка Китундо, който очаква работна виза. Така на фланговете Керкез ще има петима футболисти, което допълнително подсказва за евентуален бартер. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти