Опитен играч от Септември (Тервел): Имаме добри условия и сме амбицирани

Неочакваната загуба на дубъла на Черно море от Светкавица във Варна и победата на Септември (Тервел) в Исперих заплете интригата за първото място. Септември и Черно море се изправят един срещу друг в събота на стадиона в Тервел, а пред Sportal.bg един от опитните играчи - халфът Тодор Вълканов сподели очакванията си за предстоящото дерби: 

"Предстоящият сблъсък с дубъла на Черно море в Тервел го очакваме със голям интерес. Дано се възстанови през седмицата Ники Иванов, който е много важен за нас играч в средата на терена. След загубата от Светкавица не мога да кажа дали тимът на Черно море ще бъде подкрепен от играчи от първия тим, но ако това стане, безспорно ще повиши повече и качеството на двубоя, а и да играеш срещу силни играчи е мотивация за всички нас. Очаквам пределна мобилизация от нашия отбор. 

Играем не само за трите точки в този мач. Смятам, че макар да тренираме два пъти седмично, имаме достатъчно потенциал, а и много опитни играчи, които са играли и отново искат да играят в професионалния футбол. Предоставени са ни много добри условия за нивото на Трета лига от община Тервел. Тренираме и на осветление. Тук хората обичат футбола, всеки помага с каквото може и заради тях сме длъжни да играем само и единствено за първото място, даващо промоция за Втора лига. Смятам, че с една добра зимна подготовка ще го направим".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти