Тихомир Иванов подарява абонамент за осиновяване на кошер

Водещият български състезател в скока на височина Тихомир Иванов дава възможност негови последователи да спечелят абонамент за осиновяване на кошер. Атлетът организира игра в "Инстаграм", съвместно с платформата "Истински мед", като двама късметлии ще получат като подарък шестмесечен абонамент за услугата.

Самият Иванов осинови кошер преди няколко месеца. Тогава той избра да подкрепи пчеларя Богомил Сираков, развиващ дейността си край Стара Загора.

"Приех каузата на "Истински мед", защото се запознах с огромната роля, която имат пчелите в нашия живот. А без пчеларите пчелите ще изчезнат там, където ни трябват. Вярвам, че най-добрият начин да се грижим за пчелите, е като подкрепяме техните пазители. Така подкрепяме и българските производители", заяви Иванов.

"През миналия сезон получих огромна подкрепа от много хора и затова сега реших да се отблагодаря на двама късметлии. От друга страна, смятам, че това е добър начин все повече хора да се запознаят с важната роля на пчелите", добави спортистът.

Играта в профила му в "Инстаграм" продължава до неделя.

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти