Скандали в съблекалнята на Ман Юнайтед след загубата от Брайтън

Загубата на Манчестър Юнайтед от Брайтън е предизвикала сериозни скандали в съблекалнята на на тима, съобщава на днешните си страници вестник “Сън”. Изданието твърди, че Бруно Фернандеш е имал разговор на висок тон със Скот Мактоминей, който бе един от най-слабите за своя тим на терена. Двамата централни защитници Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф също са се скарали след слабото си представяне в центъра на отбраната. “Сън” допълва, че менджърът Ерик тен Хаг се е опитл да възстанови реда в съблекалнята и да тушира напрежението след тежкото поражение.

Манчестър Юнайтед ще е без 12 футболисти за гостуването на Байерн (Мюнхен)

Междувременно легендата Гари Невил също постави под въпрос атмосферата в съблекалнята на тима, особено след няколкото последователни седмици на високо напрежение около различни футболисти на “червените дяволи” и техните тихи или по-шумни конфликти с нидерландския наставник. 53-годишният холандец не може да разчита на цели трима флангови играчи, след като Антони и Джейдън Санчо бяха отстранени от тима заради различни дисциплинарни проблеми, а Мейсън Грийнууд бе пратен под наем, макар че първоначалният план на ръководството бе той да се завърне в първия отбор. Междувременно Хари Магуайър бе лишен от капитанската лента в началото на подготовката.

Харгрийвс: Очаквам Байерн да победи Манчестър Юнайтед

“Колко популярен е Санчо в съблекалнята? Колко популярен е Магуайър? Тен Хаг има някои грешки, които не знаем какъв дискомфорт и несигурност създават. Имате играч, който все до вчера бе част от първия отбор, но сега е пратен в академията. Имате Хари, който бе капитан до преди 12 месеца, а сега е почти аут от състава и е трети, четвърти или дори пети избор. Така че Тен Хаг има някои ситуации за решаване и не знаем какви щети са нанесени. Имаше доста мениджъри, откакто сър Алекс Фъргюсън напусна, добри мениджъри, които усетиха трудността да се справят със ситуацията в Юнайтед. Надявам се, че това е само трудно начало на сезона, а не повторение на това, което видяхме преди - когато нещата се усложниха много за Жозе Моуриньо, Луис ван Гаал, Дейвид Мойс, Ралф Рангник и Оле Гунар Солскяер,” заяви Гари Невил.

Статистиката показва: Онана е достатъчно добър, но отбраната на Ман Юнайтед го предава

Утре вече Манчестър Юнайтед стартира кампанията си в Шампионската лига с гостуване на Байерн (Мюнхен), а “червените дяволи” по различни информации няма да могат да разчитат на цели 12 футболисти.

Още от Футбол свят

Виж всички