Уайлдър отново критикува Анди Руис и отбора му

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дионтей Уайлдър отново изрази недоволството си от преговорите с Анди Руис.

Мениджърът на Анди Руис е поискал разпределение 50/50 на генерираните приходи от двубоя между двете страни, но Бронзовият бомбардировач е бил съгласен единствено на 70/30 разпределение в негова полза.

“Това определено не е двубой, в който трябва да се дели 50/50. Той иска и клауза за реванш. Или е пиян, или е на наркотици. Може би и двете. Ако тази сделка пропадне, няма да го видите никога повече”, заяви американецът пред 78SPORTSTV.

Щабът на Уайлдър е изпратил оферта на Руис

Уайлдър продължи с нападките към Руис и отбора му. Бившият носител на титлата на WBC заяви, че бащата на Руис, който е и мениджър на боксьора, го е извадил от бокса още в четвърти клас, за да изкарва пари за семейството, като се боксира.

“Анди Руис има завършен четвърти клас и това е. Така чух аз. Баща му го е извадил от училище, за да се боксира. Ако това е истина, то това е срамота за родителите. Ползват го като секс роб…33-годишно тяло с ум на четвъртокласник”, заяви Уайлдър.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти