Матей: Съдията нямаше никакъв контрол върху мача

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей изрази мнение след двубоя с Лудогорец, че равенството е справедлив резултат. Нидерландският бранител не остана доволен от решенията на главния съдия Георги Кабаков и сподели, че реферът не е имал никакъв контрол върху мача.

"Мисля, че равенството е справедлив резултат, но ние не сме доволни от него, защото бяхме дошли за трите точки. Съдията нямаше никакъв контрол върху мача. Мисля, че още в началото взе някои странни решения, като жълтите картони на Шопов и Линдсет. Не ни даде и дузпа в началото. Имаше и хвърлени предмети, заради които на нашия стадион мачът беше спрян и ни наказаха за два мача, а тук нямаше нищо такова. 

Лудогорец и ЦСКА - София не решиха нищо след голямо зрелище в Разград, Кабаков пак се провали

Предния път съдията се справи добре с мача, днес не чак толкова. Ако това се случи на нашия стадион, веднага ще има наказания, ще играем без публика и т.н. Вероятно и той е изпитвал напрежение, случват се такива неща. 

Илич: ВАР трябваше да гледа за дузпа за Лудогорец, но трябваше да гледа и за две дузпи за нас

Нито единият, нито другият отбор си е гарантирал титлата. Ако някой сбърка, другият със сигурност ще се възползва от това. Трябва да направим всичко възможно да спечелим всичките си мачове", заяви Матей.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти