Терзич: Ще направим всичко възможно, за да спечелим мача с Аугсбург

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич говори преди гостуването на тима на Аугсбург в предпоследния кръг от Бундеслигата.

За вълнението в Дортмунд от битката за титлата с Байерн (Мюнхен), с който ги дели само точка на върха във временното класиране, специалистът заяви: “Много съм щастлив да видя мъже и жени, носещи черно-жълти фланелки. Искахме да сме сигурни, че хората няма да имат търпение да ни гледат отново как играем. Това беше част от целта ни, а голямата задача надяваме се ще изпълним след 8 дни“.

“Знаем, че Аугсбург може да бъде неприятен съперник като домакин. Те влизат често в единоборства, което е трудна задача. Това е отбор, който ще се бори за всяка точка до края на сезона“, каза още Терзич.

По повод колегата си  Енрико Маасен, който ще срещне утре и който през миналия сезон бе начело на втория тим на Борусия (Дортмунд), Терзич коментира: “Познавам го много добре. Работил съм в тясна връзка с него. Много се радвам за пътя му, но ние ще направим всичко възможно, за да спечелим в неделя“.

Шеф на Дортмунд: Не сме се отказали от Белингам

“Няма голяма промяна от миналата седмица. Белингам не можа да тренира с нас до днес заради болки в коляното. Ще почакаме и ще видим какво ще се случи в следващите дни. Всички останали футболисти са готови за игра“, заяви старши треньорът на тима от Дортмунд Един Терзич на пресконференция преди неделната среща.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти