Ернан Креспо с противоречиво мнение за Суперкупата на Италия

Бившият футболист на Милан и Интер - Ернан Креспо, даде мнение за предстоящия сблъсък на двата отбора във финала за Суперкупата на Италия. С изказването си аржентинецът в известен смисъл подцени значението на турнира, но и сподели, че той вече е нещо много по-различно от това, което е било по време на неговата активна състезателна кариера.

„Спомням си, че по мое време спечелването на Суперкупата беше последната цел. Но също така си спомням и лицето на Галиани, когато Милан спечели през 2016 г. в Катар. Вярвам, че утрешният мач има важна тежест и за двата клуба”, коментира Креспо, цитиран от италианската платформа Football-Italia.

Креспо даде мнение и за две от нашумелите звезди на Милан и Интер - португалецът Рафаел Леао и аржентинецът Лаутаро Мартинес

Леао е заплаха за всеки противник и не знам защо Португалия го използва толкова малко на Мондиала. Сърцето ми е с Лаутаро, за съжаление не се представи по идеалния начин на Световното първенство, но според мен не се справи никак зле“, каза още Креспо.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти