Ники Михайлов: Трябва да се преборим за Европа

Капитанът на Левски Николай Михайлов смята, че условията в Дубай, където се подготвят “сините” са отлични. Стражът е на мнение, че основната цел на отбора през пролетта трябва да е се пребори за квота за Европа.

Левски тренира трети ден в Дубай

“Вече съм добре, след като годината не завърши по най-добрия начин за мен. На една от последните тренировки усуках коляното, но беше малкият дявол и се възстанових бързо, за да стартирам нормално с останалите. Гледаме положително напред”, каза Михайлов пред клубната телевизия.

“Условията тук са добри и най-важните неща, които трябват на един професионален спортист, ги има. Всички предпоставки да направим една ползвотовна подготовка са на лице”.

Левски ще играе контрола с гранд от Малайзия

“Пожелавам си всички да сме живи и здрави и сега се надявам да се върнем на правилния път, след като в последните два месеца не ни се получаваха нещата по една или друга причина. Къде малшанс, къде не толкова добри игри от нас. За жалост изпуснахме много точки. Сега трябва да се борим да сме отново в квота Европа. Ако направим една добра подготовка, мисля, че е абсолютно допустимо”.

“Кристиан Димитров мисля, че ще се адаптира бързо, с него сме играли заедно в националния отбор. Рикардиньо има доста съотборници, които ще му помогнат. Ние по-опитните също ще направим необходимото. Ще бъде дълга подготовка, трябва да бъдем на ниво. Дано имаме много поводи за радост през 2023-а”, завърши Михайлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти