Девин Хейни: Василий Ломаченко вече е твърде стар

Девин Хейни (29-0, 15 КО) не се притеснява от битката срещу Василий Ломаченко (17-2, 11 КО).

Безспорният шампион в лека категория е готов да излезе срещу 34-годишната звезда от Украйна. Хейни е 24-годишен и все още няма загуба на ринга. Той вярва, че за него моментът за битка с Ломаченко е подходящ. За Василий обаче е твърде късно, защото вече бил стар.

„Какво ме чака? Огромни битки. Ще започнем с Ломаченко, а след като спечеля, ще видим какво ще последва. Само големи битки. Отдавна предизвиквам топ момчета.

Предизвиквам Лома, откакто станах претендент, и сега най-накрая получих битката. Не можете да си представите по-добро време. Казах на екипа му, че е по-добре да се бие с мен, преди да е станало твърде късно.

Е, вече стана твърде късно. Той ще бъде убеден в това. Готов съм да се бия навсякъде и съм го казвал много пъти. Сега би трябвало да имам правото да решавам кога и къде ще се състезавам.

Независимо дали е март или май, аз съм готов. Вече има три кандидата: Саудитска Арабия, Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк и T-Mobile Arena в Лас Вегас. Чакаме.“, каза Хейни в интервю за YouTube канала Thaboxingvoice.

Когато Василий излезе да се бие за титлата абсолютен световен шампион, той ще бъде на 35 години.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти