Ивана Кнол се раздаде, но този път не успя да донесе късмет на Хърватия

Хърватският модел Ивана Кол бе на трибуните на стадион “Лусаил” и горещо подкрепяше Лука Модрич и компания, но “шахматистите” пропуснаха шанса си да стигнат до финала на Мондиал 2022, губейки с 0:3 от Аржентина.

Бившата финалистка в конкурса “Мис Хърватия” запали страстите в Катар още през първата седмица на турнира с провокативните си тоалети, които са в разрез с местните закони и мюсюлманските обичаи, а някои дори поискаха тя да бъде депортирана. Това обаче не се случи и Ивана продължи да пръска сексапил навсякъде където се появеше.

Въпреки слуховете, че ще й бъде забранено да присъства на полуфиналния съсък, 30-годишната инфлуенсъра беше снимана да позира с фенове на трибуните около час преди началото на мача във втория по големина град в Катар.

Ивана Кол натрупа над 2,6 милиона последователи в Инстаграм благодарение на подвизите си в Катар. Това обаче не е краят на престоя й в страната, тъй като отборът на Хърватия ще се изправи срещу загубилия втория полуфинал между Франция и Мароко в битката за бронзовите медали на Световното.

Още от Булевард

Виж всички