Какво накара Виктория да се запише за участие в “Игри на волята”?

Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в предаването “Игри на волята”. Там тя се класира сред 5-те финалисти, но отпадна в полуфиналната битка.

Бившата волейболистка на Левски и Марица (Пловдив) бе гост във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята”?

“Имах няколко опита да вляза в реалити. Първият беше за "Фермата", тогава играех във Франция, защото исках да усетя такъв тип емоция. Кандидатствах за "Фермата", минах първия кастинг, за втория се разболях от COVID-19, отиди ми самолетния билет, кастинга и всичко. Ядосах се, защото много исках да вляза в нещо такова и след това си подадох документи за "Сървайвър", като си казах, че "Сървайвър" ще е моето”, заяви Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Ето кой отбор подкрепя Виктория от “Игри на волята” на СП в Катар 2022

“Пуснах си документите за "Сървайвър", мина един месец и никой не ми звънна. И аз подписах договор за Белгия и в този момент ми се обадиха от шоуто. Явих се на кастинг, защото ми извадиха душата. Отидох на кастинга и те много искаха да ме вкарат в шоуто дори само за 10 дни и аз им казах да ми платят неустойката по договора от Белгия и няма проблем, но не бяха съгласни”, каза още бившата националка.

“И почна излъчването на трети сезон на "Игри на волята", а аз не харесвах това реалити изобщо, обаче имах една българска колежка, с която бяхме заедно в Белгия и тя ме накара да го гледаме, защото било уникално. Аз не исках в началото, но като седнах да го гледам, се запалих и изгледах всеки един епизод. Гледах, гледах, гледах и си виках дали това не е моето. Пуснах си документите, минаха се 2-3 седмици и ми се обадиха и тогава имаше само "Уауууу!”. Минах първи кастинг, а кастингите изобщо не са за подценяване - физически и интервю, цедките са много големи, защото желаещите са адски много. Единственият момент беше, че бях резерва, но от резерва стигнах до финалите”, добави Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти