Ще спре ли Локо (Пловдив) победната серия на ЦСКА - София?

Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - София се изправят един срещу друг в отложен мач от седмия кръг на efbet Лига. Двубоят на "Лаута" е от 17:15 ч. и ще бъде ръководен от Валентин Железов.



"Червените" влизат в срещата като лидери в класирането и се надяват да запазят първото място и след днешния сблъсък. Задачата пред тима, воден от Саша Илич, обаче не изглежда никак лесна, тъй като ЦСКА - София е в серия от три поредни загуби от този съперник в Пловдив.

Гостите се намират в отлична форма, като спечелиха последните си 4 шампионатни мача, три от които далеч от столицата. В този период отборът реализира 12 гола.

"Смърфовете" също нямат загуба в 4 последователни срещи в елита, но в две от тях завършиха наравно, съответно срещу Левски (1:1) и Пирин (0:0). 

Локомотив се представя много добре у дома, като спечели 6 от 7-те си домакинства през настоящата кампания, отстъпвайки единствено на ЦСКА 1948.

Саша Илич няма да може да разчита на контузените Асен Дончев и Дауда Бамба, но в състава се завръща Брадли де Нойер, който пропусна гостуването на Арда заради температура.

Саша Илич връща Назон сред титулярите за гостуването на Локо (Пловдив)

Очаква се Дюкенс Назон, който е човекът във форма за ЦСКА - София да поведе "червената" атака, а не е изключено компания в предни позиции да му прави включилият се много силно срещу кърджалийци Лазар Туфегджич. 


Извън сметките на Александър Томаш остава Мартин Паскалев, тъй като е с контузия в глезена и ще отсъства от терените близо месец. Под въпрос за срещата е Петър Витанов, който пък пропусна последните два мача на "черно-белите".

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЦСКА - СОФИЯВероятни състави:

ЛОКО: Хоркаш, Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич, Зебли, Джонатан, Дион, Карагерен, Илиев, Боруков ЦСКА: Бусато, Петров, Юга, Матай, Кареасо, Линдсет, Турицов, Вион, Жеферсон, Назон, Морено

СЪДИЯ: Валентин ЖелезовСТАДИОН: "Локомотив", ПловдивНАЧАЛО: 17:15 часа

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти