Марица (Пловдив) подписа нов договор за партньорство

Марица (Пловдив) и WINBET подписаха нов договор за партньорство. Той е за две години и е с по-добри условия за клуба, който ще получи по-голяма подкрепа от водещата бетинг компания, пишат “пиратите” във “Фейсбук страницата си.

Марица (Пд) привлече двама нигерийци

Партньорството между двете страни започна през 2021 година в навечерието на 100-годишнината на родния клуб на Христо Стоичков. WINBET продължава последователната си политика за подкрепа на българския спорт, а новият договор е закономерно продължение на успешното сътрудничество между компанията и клуба през последната година.

"Ние от ПФК "Марица" Пловдив сме изключително благодарни на основния партньор на клуба - WINBET. Подписването на новия договор, с много по-добри условия, дава по-голяма сигурност и спокойствие на всички в клуба. Благодарение на него ще продължим да се развиваме и да постигаме по-високи спортни постижения. Ние от ПФК "Марица" ще продължим да сбъдваме мечти, благодарение на партньорите ни от Winbet", коментира членът на УС на клуба Христо Христов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти