Лудогорец преговаря за бразилски защитник

Лудогорец работи по привличането на бразилския защитник Витор Мендес, информира Globo.com. В момента 23-годишният централен бранител играе под наем в Жувентуде от Атлетико Минейро. Договорът между двата клуба е до края на годината, но ако се стигне до сделка с Лудогорец, той ще бъде прекратен.

Лудогорец трябва да довърши започнатото

Изданието допълва, че в момента текат преговори между трите отбора, като целта е разградчани да завършат сделката до края на август, когато затваря трансферният прозорец. Твърди се, че това не е първи опит на “орлите” да привлекат Мендес. Подобни опити са правени и през предишни трансферни прозорци, а разградчани са продължили да следят изявите на футболиста.

Президентът на Жувентуде Освалдо Пионер е признал за интереса към Витор Мендес, но е добавил, че не е получавал информация от Атлетико Минейро, че бранителят трябва да напусне клуба сега.

Грандът от Бело Оризонте държи 70% от правата на бранителя, а останалите 30% са на Сантос.

В Бразилия: Лудогорец взима халф от Флуминензе оценяван на почти четири милиона

Вчера се появиха информации, че Лудогорец се е договорил и с друг футболист, подвизаващ се в бразилската Серия “А”. Става въпрос за халфа Густаво Нонато Сантана, познат като Нонато, който играе във под наем във Флуминензе от Интернасионал (Порто Алегре).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти