Иван Михов и Мартин Сандов пропускат дербито с Миньор

Централният защитник на Монтана Иван Михов и десният краен бранител Мартин Сандов отпаднаха от групата за предстоящото гостуване на Миньор. Двамата страдат от разтежение, пропуснаха няколко тренировки през седмицата и старши треньорът Антони Здравков реши да не рискува здравето им и ги остави да почиват. Той обаче включи сред 18-те нападателят Даниел Пехливанов. 28-годишният футболист е напълно готов за игра след операцията на коляното, която претърпя в началото на юли и може да запише първи минути със синята фланелка. 

"Очаква ни тежък мач срещу сериозен съперник. За съжаление няма да мога да разчиитам на Михов и Сандов, които не успяха да се възстановят от контузиите, които получиха в предишния кръг. Пехливанов не е готов да издържи цял мач, но за двайсетина минути мога да разчитам на него", заяви Здравков.

Групата на Монтана за мача с Миньор (Перник):Вратари: Петър Л. Петров, Петър Д. Петров;Защитници: Димитър Буров, Даниел Стоянов, Михаил Минков, Иван-Йоанис Атанатос;Полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Димитър Пройчев, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Емануил Личев, Сергей Георгиев, Ивелин Георгиев, Мехди Уамри, Даниел Пехливанов, Владислав Цеков, Тони Иванов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти