Според Тухел Челси има нужда от още попълнения

Челси се нуждае от още нови попълнеия, категоричен бе мениджърът на лондончани Томас Тухел. До момента "сините" са привлекли Калиду Кулибали и Рахийм Стърлинг. “Скай Спортс” твърди, че Челси е бил сред кандидатите за трансфер на Матайс де Лихт, който в крайна сметка предпочете офертата на Байерн Мюнхен. Така Тухел е бил принуден да се насочи към друг защитник и в момента лондончаните преговарят със Севиля за Жул Кунде.

"Искаме да подсилим отбора с още няколко човека", заяви Тухел. - Миналата година завършихме трети, но на сериозна дистанция от лидерите. Нужно е подобрение, тъй като има опасност останалите да ни изпреварят. Загубихме някои футболисти и е съвсем нормално да искаме да намерим техни заместници. 

"За всеки мениджър е по-добре да намери тези футболисти във вътрешното първенство, тъй като така те се адаптират по-лесно. За Рахийм няма тайни в английския футбол, а освен това  тук той има съотборници от националния отбор. Калиду също познава Менди от националния отбор и е играл с Жоржиньо в Наполи, така че и при него адаптацията би трябвало да бъде ускорена".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти