Нотингам Форест обяви трето ново попълнение

Нотингам Форест обяви третото си ново попълнение след промоцията във Висшата лига. Английският клуб привлече френския защитник Жулиан Бианконе. 22-годишният бранител пристига от Троа в Лига 1 и парафира тригодишен контракт. Той се присъедини към вратаря на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън и нигерийския нападател Тайуо Ауоний като нови попълнения на мениджъра на Форест Стив Купър. 

"Много съм щастлив да пристигна в клуб като Нотингам Форест след добър опит с моя бивш отбор Троа. Знам, че това е голям клуб, много известен в цяла Европа и съм много развълнуван да се присъединя към него, към страхотната фен база и история. След като говорих със старши треньора, стана ясно, че предстоят вълнуващи времена и очаквам с нетърпение да се присъединя към новите си съотборници и да започна във Висшата лига", каза Бианконе пред клубния сайт. 

"Жулиан е много талантлив защитник, който привлече голям интерес от клубове в цяла Европа. Той се доказа на най-високо ниво във Франция и Белгия през последните години и разбира какво искаме да изградим с Нотингам Форест във Висшата лига", добави мениджърът Купър.

Още от Футбол свят

Виж всички