Христо Запрянов: Футболистите направиха геройство, резултатите не са важни в момента

Заместник изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов определи като "геройство" това, че националите се събраха и изиграха мача с Грузия след тежкия инцидент, който претърпяха в Тбилиси. Той заяви, че резултатите на тима не са задоволителни, но в тази ситуация не са на преден план.

"Вчера слеодобед видях Неделев. Много сериозно упоен е, но е контактен. Чу се с майка си и приятелката си. Тя ще пътува утре. Поели сме абсолютно всичко - пътуване, престой. Прогнозите са в следващите няколко дни да се пробва да стане и да ходи. Има няколко варианта да се прибере - хеликоптер, медицински самолет. Чакаме какво ще каже професорът. 

Преместиха Тодор Неделев от интензивното отделение в неврохирургичното

Това, което направиха футболистите вчера, е геройство. На всички ръцете им бяха в стъкла и кръв. Самият факт, че играчите се стегнаха и изиграха този мач, е геройство. Всички очаквахме минимум 9 точки. Резултатите са незадоволителни. 

Удържахме равен в Грузия! България вече се бори само за второто място

По принцип равенство с Грузия не е добър резултат, но футболът не е на първи план в тази ситуация. Ще бъде взето решение от Изпълкома кой да бъде следващият селекционер. Това ще се случи на следващото заседание", каза Запрянов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти