Откритото първенство на Франция по тенис приключи за семейството на Дария и Люк Савил

Откритото първенство на Франция приключи за семейство Савил, след като австралийците отпаднаха от техните състезания, но двойката "винаги ще има Париж", каза Дария.

Савил, номер 127 в световната ранглиста, загуби мача си на сингъл в трети кръг от Мартина Тревизан (Италия) на корт 14, точно когато Люк беше елиминиран от втория кръг на двойки на корт 8.

"Знам, той загуби и аз също. Не плаках след мача си, но след това попитах треньора си... Той каза: О, той загуби". Казах си, че е просто един скапан ден. Но всичко е наред. Поне тук сме заедно. Освен тениса, ние сме в Париж, все още имаме добър живот и не мога да се оплача", заяви Дария Савил на пресконференция.

Люк Савил и партньорът му двойки Джордан Томпсън загубиха в три сета от представителите на Белгия Сандер Гил и Йоран Влиген.

Савил, чиито родители живеят в Москва, е играла за Русия до преди седем години, когато се премести в Австралия. И играеше под моминското си име Дария Гаврилова, след което смени фамилията си на Савил заради брака си с австралийския тенисист Люк Савил.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти