Клоп: Играхме добре, но Тотнъм имаше едно голямо предимство

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е разочарован от играта на тима, независимо от равенството срещу Тотнъм на “Анфийлд” - 1:1. “Червените” се изравниха по точки с Манчестър Сити, но “гражданите” са с мач по-малко и при победа срещу Нюкасъл ще направят голяма крачка към титлата. 

“Доволен съм от представянето ни и се гордея с характера, проявен от футболистите. Срещу нас се изправи много силен съперник, който имаше ясен план за мача. Да, някои неща не се получиха толкова добре, колкото обикновено. Контрапресата ни беше на ниво, но Тотнъм първи вкара гол и трябваше да запазим спокойствие, въпреки нарастващото напрежение. Успяхме да изравним, макар че това не е резултатът, на който се надявахме. От играта обаче не мога да се оплача”, каза Клоп. 

“Много е трудно да играеш срещу отбор с треньор и футболисти от световна класа, който е разполагал цяла седмица да се подготови. В същото време, ние имаме мач на всеки три дни. Не мислете, че сме изпочупили съблекалнята от яд. Остават още мачове и трябва просто да продължим да работим”, добави наставникът на мърсисайдци.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти