Тенис клуб "15:40" приема отново Вечерните турнири на ITL

6 години по-късно тенис клуб „15:40“ отново ще приеме състезанията от Вечерните турнири на ITL, насочени за любителите-тенисисти на всички нива.

През сезон 2022 именно на отлично подготвените клей кортове на „15:40“ до стадион „Академик“ и парка „Гео Милев“ в столицата ще се проведе и първият турнир на открито за сезона. Домакините вече свалиха балона, който позволяваше игра през зимните месеци и с нетърпение очакват вълнуващите мачове през целия месец май. За последно „15:40“ домакинства на турнир от „Интерактив тенис“ през лятото на 2016-а.

По традиция началото дава категорията за начинаещи ITL 125, в която своя шанс за изява получават и тези, които тепърва правят първите си стъпи в тениса като за тях официалните мачове със съперници на сходно ниво са особено ценни. Мачовете започват на 9 май, а записването е до 6 май включително.

Седмица по-късно е ред за старт и в категория ITL 250 за състезатели с ITL рейтинг до 6, а от 23 май своите мачове започват и най-силните любители от София и региона в категория ITL 500. Начинаещите също имат възможност да бъдат част от по-силните турнири като допълнителният бонус за тях е, че имат гарантирани минимум два мача.

За самите състезатели завръщането на тенис клуб „15:40“ изглежда също е прекрасна новина и очакванията са за голям интерес.

ТК „15:40“ е основан през 2006-а, а към днешна дата е един от петте клуба в България от Първа категория. Организацията на турнири на високо ниво не е нищо ново за клуба, който често приема състезания от държавните турнири на БФ Тенис, международни турнири за деца и редица регионални надпревари.

За повече информация и записване за предстоящите турнири - interactive-tennis.com.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти