Рангник призна, че все още не е говорил с Тен Хаг

Ралф Рангник, който в момента е начело на Манчестър Юнайтед, разкри, че все още не е говорил с бъдещия мениджър на клуба Ерик тен Хаг. “Червените дяволи” вече обявиха назначението на настоящия наставник на Аякс, който ще започне работа от лятото.

“Досега двамата с него не сме имали възможност да се чуем. Той е съсредоточен върху Аякс, а аз върху Манчестър Юнайтед”, обясни Рангник в интервю за “Скай Спортс”.

"Очевидно е, че съм готов да помагам на Тен Хаг и който и да е вклуба, за да се променят нещата за към по-добро. За мен сега е важно да се погрижим за бъдещето на клуба. Както вече обясних, силно вярвам, че има много неща, които могат да станат по-добри и ще станат по-добри с идването на нов мениджър и на няколко нови футболисти, да се надяваме."

Германецът също така отхвърли появилите се информации, че е изготвил досиета на всички футболисти въз основа на своите впечатления от работата с тях. “Това е пълна глупост, изобщо не е вярно. Бордът не е искал това от мен - било за тях или Ерик”, уточни специалистът.

Рангник даже увери, че е доволен от отговорността на на състезателите си: “Никога не съм казвал нищо лошо и никога не съм критикувал футболистите заради тяхното отношение. Не съм казвал, че се държат непрофесионално или егоистично, никога не съм забелязвал такова нещо. Винаги ще ги защитавам.”

Още от Футбол свят

Виж всички